Wie zijn wij

Docenten

Marianne Werksma

Marianne Werksma

Mijn naam is Marianne Werksma.
Ik ben gediplomeerd aerobic instructrice en gecertificeerd voor de Body Attack van Les Mills.
Mijn hobby’s zijn mijn gezin en sport. Op zaterdag geniet ik langs de lijn tijdens de voetbalwedstrijden van mijn beide jongens.
De Body Attack is mijn favoriete les omdat het een pittige les is waarin zowel conditie als kracht wordt getraind. De muziek is opzwepend en je doet de Body Attack echt met elkaar. Maar het allerleukste van deze les zijn voor mij de deelnemers!
We starten om 10.30 uur. Doe ook eens mee!
Erwin van der Ree

Erwin van der Ree

Mijn naam is Erwin van der Ree en ben gecertificeerd bodypump instructeur van les mills. Mijn kennis en enthousiasme neem ik mee in mijn lessen, waardoor ik je motiveer om stapje voor stapje fitter te worden. Verder ga ik graag op vakantie naar spanje .

Marion Leeuw

Marion Leeuw

Mijn naam is Marion Leeuw en geef pilates en bodybalance bij dansstudio Eelde. verder ben ik fulltime sportinstructrice op verschillende locaties. Mijn hobby’s zijn wielrennen en vakanties in de bergen.
Margonda Bouwman

Margonda Bouwman

Mijn naam is Margonda Bouwman en ik geef met veel passie en ervaring de yoga en poweryoga lessen. yoga is een lifestyle waarbij ik juist fysiek wordt uitgedaagd bij de zwaardere yoga vormen als poweryoga en ashtanga en komt de ontspanning mentaal daarna. Ik geef les op de maandag en woensdagavond.

Laetitia

Laetitia

Mijn naam is laetitia en les geven is echt een passie. Ik geef op de woensdagavond de Bodycombat les van les mills en nog andere groepslessen in groningen. Ik hoop je snel te mogen begroeten in mijn les.
Nadine van Loon

Nadine van Loon

Mijn naam is Nadine,
Ik geef op de woensdagochtend de yoga.
In mijn lessen zorg ik voor je veiligheid en goede uitlijning van je ledematen en dat alle spieren goed aanbod komen. Een stukje verdieping van je eigen kunnen is goed mogelijk en een grap ter ontspanning. Het doen stromen van je levensenergie maar zeker ook je eigen inzichten/gevoelens/ontstressen en ontspanning zijn heel belangrijk.
Zie je graag op een yogales

Dance Docenten

Mandy van Duijvenvoorde

Mandy van Duijvenvoorde

Mijn naam is Mandy van Duijvenvoorde en ik geef al ruim 10 jaar les bij de dansstudio in verschillende stylen. Je kunt mijn lessen volgen op de dinsdag en de woensdag.
Tim Braams

Tim Braams

Mijn naam is Tim Braams en ik ben afgestudeerd aan Lucia Marthas institute for performing Arts. Al vele jaren geef ik danslessen in verschillende stylen om mijn kennis en passie door te geven aan anderen. Op vrijdag geef ik les aan de selectiegroepen.
Margit Boonstra

Margit Boonstra

Mijn naam is Margit Boonstra ik dans al vanaf mijn zesde jaar in de stylen jazzdance, modern en klassiekballet. Op dit moment studeer ik HBO sportkunde en daarnaast geef ik op de maandag verschillende danslessen voor kinderen vanaf 4 jaar. Dansen is mijn passie en kan daar mijn creativiteit in kwijt.
Chantal Wolbers

Chantal Wolbers

Mijn naam is Chantal Wolbers en ik ben afgestudeerd aan Lucia Marthas Institute for Performing Arts. Daar heb ik de vooropleiding het mbo en het hbo afgerond. Op de dansschool geef ik hiphoplessen en technische lessen zoals jazz en broadshow musical. Ik hoop jullie daar allemaal te zien!
Ser Sebico

Ser Sebico

Mijn naam is Ser Sebico en kwam al op jonge leeftijd in aanraking met dansen. Door de jaren heen heb ik mijn eigen style gecreëerd en ik pas dat toe in mijn lessen. Ik train twee wedstrijdteams bij dansstudio eelde.