Wie zijn wij

Docenten

Jacqueline Polling

Jacqueline Polling

Mijn naam is Jacqueline Polling en ik ben eigenaresse van de dansstudio. Mijn passie voor het lesgeven is al op jonge leeftijd ontstaan, en inmiddels geef ik al meer dan 30 jaar les in verschillende stylen. Onze studio heeft een groot aanbod aan groepslessen voor jong en oud. Door mijn enthousiasme en gedrevenheid zijn mijn lessen altijd een feestje! Ik hoop jullie te zien in een van mijn lessen.
Marianne Werksma

Marianne Werksma

Mijn naam is Marianne Werksma.
Ik ben gediplomeerd aerobic instructrice en gecertificeerd voor de Body Attack van Les Mills.
Mijn hobby’s zijn mijn gezin en sport. Op zaterdag geniet ik langs de lijn tijdens de voetbalwedstrijden van mijn beide jongens.
De Body Attack is mijn favoriete les omdat het een pittige les is waarin zowel conditie als kracht wordt getraind. De muziek is opzwepend en je doet de Body Attack echt met elkaar. Maar het allerleukste van deze les zijn voor mij de deelnemers!
We starten om 10.30 uur. Doe ook eens mee!
Erwin van der Ree

Erwin van der Ree

Mijn naam is Erwin van der Ree en ben gecertificeerd bodypump instructeur van les mills. Mijn kennis en enthousiasme neem ik mee in mijn lessen, waardoor ik je motiveer om stapje voor stapje fitter te worden. Verder ga ik graag op vakantie naar spanje .

Marion Leeuw

Marion Leeuw

Mijn naam is Marion Leeuw en geef pilates en bodyshape bij dansstudio Eelde. verder ben ik fulltime sportinstructrice op verschillende locaties. Mijn hobby’s zijn wielrennen en vakanties in de bergen.

Margonda Bouwman

Margonda Bouwman

Mijn naam is Margonda Bouwman en ik geef met veel passie en ervaring de yoga en poweryoga lessen. yoga is een lifestyle waarbij ik juist fysiek wordt uitgedaagd bij de zwaardere yoga vormen als poweryoga en ashtanga en komt de ontspanning mentaal daarna. Ik geef les op de maandag en woensdagavond.

Taco de Jong

Taco de Jong

Inmiddels geef ik al ruim 20 jaar verschillende groepslessen. Freestyle en volgens choreo. Mijn doel is om van de les een performance te maken die goed georganiseerd is. Ik hoop je op een leuke manier te inspireren en te educaten zodat je een fittere versie wordt van jezelf. Intensiteit en enthousiasme kun je wekelijks ervaren bij de BodyAttack op maandagavond en de combat op de woensdagavond. Ik woon met mijn gezin in Paterswolde en doe ik graag aan trailrunnen (kan hier mooi in de omgeving ;-), wielrennen en obstacle running. Daarnaast en houd ik van fotografie, filosofie, groene smoothies en koffie.

Nadine van Loon

Nadine van Loon

Mijn naam is Nadine,
Ik geef op de woensdagochtend de yoga.
In mijn lessen zorg ik voor je veiligheid en goede uitlijning van je ledematen en dat alle spieren goed aanbod komen. Een stukje verdieping van je eigen kunnen is goed mogelijk en een grap ter ontspanning. Het doen stromen van je levensenergie maar zeker ook je eigen inzichten/gevoelens/ontstressen en ontspanning zijn heel belangrijk.
Zie je graag op een yogales

Dance Docenten

Mandy van Duijvenvoorde

Mandy van Duijvenvoorde

Mijn naam is Mandy van Duijvenvoorde en ik geef al ruim 10 jaar les bij de dansstudio in verschillende stylen. Je kunt mijn lessen volgen op de dinsdag en de woensdag.
Tim Braams

Tim Braams

Mijn naam is Tim Braams en ik ben afgestudeerd aan Lucia Marthas institute for performing Arts. Al vele jaren geef ik danslessen in verschillende stylen om mijn kennis en passie door te geven aan anderen. Op vrijdag geef ik les aan de selectiegroepen.
Margit Boonstra

Margit Boonstra

Mijn naam is Margit Boonstra ik dans al vanaf mijn zesde jaar in de stylen jazzdance, modern en klassiekballet. Op dit moment studeer ik HBO sportkunde en daarnaast geef ik op de maandag verschillende danslessen voor kinderen vanaf 4 jaar. Dansen is mijn passie en kan daar mijn creativiteit in kwijt.
Chantal Wolbers

Chantal Wolbers

Mijn naam is Chantal Wolbers en ik ben afgestudeerd aan Lucia Marthas Institute for Performing Arts. Daar heb ik de vooropleiding het mbo en het hbo afgerond. Op de dansschool geef ik hiphoplessen en technische lessen zoals jazz en broadshow musical. Verder train ik het wedstrijd team de dominators. Ik hoop jullie daar allemaal te zien!

Ser Sebico

Ser Sebico

Mijn naam is Ser Sebico en kwam al op jonge leeftijd in aanraking met dansen. Door de jaren heen heb ik mijn eigen style gecreëerd en ik pas dat toe in mijn lessen. Ik geef af en toe workshops bij dansstudio eelde.

Anna Bron

Anna Bron

Mijn naam is Anna Bron en dans al meer dan 10 jaar bij dansstudio Eelde. Verder zit ik al paar jaar in het wedstrijdteam de DM CREW wat ik super leuk vind om te doen. Op jonge leeftijd riep ik al dat ik juf wilde worden en vorig jaar heb ik de kans gekregen om les te geven aan kinderen tot 8 jaar.

Natuurlijk ben ik er dit jaar ook weer bij en hoop jullie te zien in mijn les.