Wie zijn wij

Docenten

Jacqueline Polling

Jacqueline Polling

Mijn naam is Jacqueline Polling en ik ben eigenaresse van de dansstudio. Mijn passie voor het lesgeven is al op jonge leeftijd ontstaan, en inmiddels geef ik al meer dan 30 jaar les in verschillende stylen. Onze studio heeft een groot aanbod aan groepslessen voor jong en oud. Door mijn enthousiasme en gedrevenheid zijn mijn lessen altijd een feestje! Ik hoop jullie te zien in een van mijn lessen.
Marianne Werksma

Marianne Werksma

Mijn naam is Marianne Werksma.
Ik ben gediplomeerd aerobic instructrice en gecertificeerd voor de Body Attack van Les Mills.
Mijn hobby’s zijn mijn gezin en sport.
De Body Attack is mijn favoriete les omdat het een pittige les is waarin zowel conditie als kracht wordt getraind. De muziek is opzwepend en je doet de Body Attack echt met elkaar. Maar het allerleukste van deze les zijn voor mij de deelnemers!
Ik geef les op de woensdagavond en zondagochtend. Doe ook eens mee!

Erwin van der Ree

Erwin van der Ree

Mijn naam is Erwin van der Ree en ben gecertificeerd bodypump instructeur van les mills. Mijn kennis en enthousiasme neem ik mee in mijn lessen, waardoor ik je motiveer om stapje voor stapje fitter te worden. Verder ga ik graag op vakantie naar spanje .

Dance Docenten

Tim Braams

Tim Braams

Mijn naam is Tim Braams en ik ben afgestudeerd aan Lucia Marthas institute for performing Arts. Al vele jaren geef ik danslessen in verschillende stylen om mijn kennis en passie door te geven aan anderen. Op vrijdag geef ik les aan de selectiegroepen.
Margit Boonstra

Margit Boonstra

Mijn naam is Margit Boonstra ik dans al vanaf mijn zesde jaar in de stylen jazzdance, modern en klassiekballet. Op dit moment studeer ik HBO sportkunde en daarnaast geef ik op de maandag verschillende danslessen voor kinderen vanaf 4 jaar. Dansen is mijn passie en kan daar mijn creativiteit in kwijt.
Chantal Wolbers

Chantal Wolbers

Mijn naam is Chantal Wolbers en ik ben afgestudeerd aan Lucia Marthas Institute for Performing Arts. Daar heb ik de vooropleiding het mbo en het hbo afgerond. Op de dansschool geef ik hiphoplessen en technische lessen zoals jazz en broadshow musical. Verder train ik het wedstrijd team de REBELS. Ik hoop jullie daar allemaal te zien!